Brusevægge

Stort udvalg af brusevægge til badeværelset
Skydedør, svingdør eller bare en dør. Hvid, krom og glas i klar eller tonet. Vi kan tilbyde brusevægge fra alle de kendte fabrikater i de mål, der passer til netop dit badeværelse. Om det skal være en lige eller rund brusevæg med skydedør eller uden dør, så finder du det nok største af brusevægge her.

Viser 1–12 af 9223372036854775807 resultater

Viser 1–12 af 9999 resultater

Danmarks nok største udvalg af brusevægge
Skal dit badeværelse have et pift eller har du bygget nyt badeværelse, så kan du finde dit helt eget look og design her – Du har med andre ord alle muligheder for at finde en brusevæg, der falder lige i din eller jeres smag i vores store udvalg. Hvis du vil begrænse udvalget af brusevægge her på siden, kan du bruge boxene herunder til at fortælle mere præcist, hvad du søger. Alle vores brusevægge er i højeste kvalitet til billige penge.

Er du igang med den store overhaling af dit badeværelse, eller trænger det bare til en opstrammer? Er du træt af det gamle badekar og mangler du plads i badeværekset, så kan du vælge at udskifte det med en bruseafskærmning. Nedenfor er et KÆMPE udvalg af bruseafskærminger, som alle er i højeste kvalitet til de billigste priser – Da vi sælger rigtig mange brusevægge, kan vi forhandle rigtig lave priser på kvalitetsvarer!